Philips MasterConnect LEDtube EM/Mains T8

Met de Philips MasterConnect LEDtube EM/Mains T8 waardeert u eenvoudig op naar het interact systeem voor connected lighting. Draadloze communicatie wordt mogelijk gemaakt door de Interact gateway, Interact sensoren en Interact sofware. Eindeloze lichtmanagementtoepassingen met dimmen, aanwezigheidsdetectie en/of daglichtregeling voor maximale energiebesparing zijn het resultaat. De lichtbronnen zijn zeer geschikt voor kleine en middelgrote gebouwen en deze Philips MAScon LEDtubes zijn toe te passen in de gezondheidszorg, kantoren, onderwijsinstellingen, detailhandel en magazijnen.

Ter bevordering van productiviteit en gebruikerscomfort zijn deze Philips MasterConnect LEDtubes te dimmen en programmeren. Zo kunnen ze worden ingezet ter ondersteuning van wisselende eisen in de ruimte. De Philips MasterConnect LEDtube EM/Mains T8 bieden 50% energiebesparing ten opzichte van conventionele lampen plus 20 tot 40% mogelijke energiebesparing via geavanceerde stuurprogramma's.

Kenmerken Philips MasterConnect LEDtube EM/Mains T8

De Philips MasterConnect LEDtube EM/Mains T8 hebben een vermogen van 16,5 of 25,5 watt en leveren een lichtsterkte van 2300, 2500, 3400 of 3700 lumen. U heeft de keuze uit de lichtkleuren warm wit (830), fris wit (840) en daglicht (865).

Productinformatie Philips MasterConnect LEDtube EM/Mains T8

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina