Philips CorePro LEDspotMV

De Philips CorePro LEDspotMV is ontworpen als vervanging van de vertrouwde reflectorlamp. De LEDspot is compatibel met de meeste bestaande armaturen met een E14 of E27 lamphouder. Echter bespaart deze LEDspotMV tot wel 80% ten opzichte van uw reflectorlamp. Het warme, op halogeen lijkend licht zorgt ervoor dat de gezelligheid van de reflectorlamp behouden blijft. De LEDspot wordt toegepast in hotels, restaurants, bars, cafés, musea en winkels. Denk hierbij aan lobby’s, gangen, trappenhallen, toiletten, receptieruimten, exposities en vitrinekasten.

Kenmerken Philips CorePro LEDspotMV

De Philips CorePro LEDspotMV is uitgevoerd met een E14 of E27 lamphouder. De LEDspotMV met een vermogen van 2,2 tot 7 Watt vervangt reflectorlampen met een E14 of E27 lamphouder, van respectievelijk 30 tot 100 Watt. De lichtopbrengst van de LEDspot is afhankelijk van het vermogen 150 tot 667 lumen. De LEDspot heeft een extra warm witte lichtkleur 827 met een kleurtemperatuur van 2700K en een gradenbundel van 36D. De LEDspotMV is dimbaar. Met een levensduur van 15.000 uur en een vermogen vanaf 2,2 Watt. heeft u deze LEDspot met zo’n 12 maanden terug verdient. Uiteraard rekenen wij dit graag precies voor u uit. Bel of mail ons voor een deskundig advies.

Productinformatie Philips CorePro LEDspotMV

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren