TL-D Colored

Met de Philips TL-D Colored zijn speciale effecten en sferen te creëren in etalages, bars en danszalen (feestverlichting) en op podia. De TL-lamp wordt ook gebruikt om de aandacht te trekken. De TL-buis heeft een hoge lichtopbrengst dankzij het gebruik van basispoeders. Deze TL-lamp kan worden toegepast in winkels showrooms, bars en restaurants, demonstratieruimten, reclameverlichting en amusementsbedrijven.

Kenmerken Philips TL-D Colored

De Philips TL-D Colored is te verkrijgen in de kleuren geel, groen, rood en blauw. De TL-lamp wordt geleverd met lengtes van 590mm. tot 1500mm. en met vermogens van 18W, 36W en 58W. Dimmen van deze TL-lamp is mogelijk, afhankelijk van het regel-VSA. De TL-lamp kan worden gebruikt met een conventioneel of elektronisch VSA. De Philips lamp heeft een lampvoet G13 en een levensduur van 13.000 branduren. De TL-lamp is één op één uitwisselbaar met de standaard T8 TL-buizen.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren