TL-D Blacklight Blue

De Philips TL-D Blacklight Blue is een lagedrukkwikdamp fluorescentie lamp. Het heeft een binnenballon dat bedekt is met een fluorescentiepoeder dat UV-straling produceert voor het opwekken van de luminescentie. De TL-D is ontwikkeld voor speciale toepassingen, zoals geld detectie en bij forensisch onderzoek. Door de verrassende effecten komt u deze buis ook regelmatig tegen in nachtclubs, disco's en theaters en reclameverlichting. De TL-D wordt ook gebruikt voor detectie en analyse in de textiel- en chemische industrie, het bankwezen en forensische wetenschappen.

Kenmerken TL-D Blacklight Blue

De Philips TL-D Blacklight Blue wordt geleverd met lengtes van 150mm. tot 1200mm. en met vermogens van 4W, 6W, 8W, 18W en 36W. De TL-D is dimbaar. De buis is uitgevoerd met G5 lampvoet (tot en met 300mm.) en G13 lampvoet (tot en met 1200mm). De levensduur van deze TL-D is 8.000 tot 13.000 branduren, afhankelijk van de uitvoering.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina