Philips MASTER PL-C 2 Pin

De Philips MASTER PL-C 2 Pin is een compacte fluorescentielamp met twee pinnen, ontworpen voor toepassingen in verschillende verlichtingssystemen. Hier zijn enkele kenmerken van deze lamp:

  1. Vorm en pinaansluiting: De MASTER PL-C 2 Pin heeft een compacte vorm en is uitgerust met twee pinnen aan de onderkant. Deze pinnen worden gebruikt om de lamp in de fitting te bevestigen en elektrische verbindingen te maken.

  2. Energie-efficiëntie: Deze lampen hebben een hoog rendement en zijn energiezuinig. Ze verbruiken minder energie in vergelijking met traditionele gloeilampen, waardoor ze kostenbesparend zijn en een lagere belasting van het elektriciteitsnet veroorzaken.

  3. Lange levensduur: Philips MASTER PL-C 2 Pin lampen hebben over het algemeen een lange levensduur, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen waarin continu gebruik vereist is, zoals kantoren, winkels en openbare gebouwen.

  4. Diverse wattages en lichtopbrengst: De MASTER PL-C 2 Pin is verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtopbrengsten, zodat je de juiste lamp kunt kiezen op basis van de vereisten van je verlichtingssysteem.

 

Omschrijving Philips MASTER PL-C 2 Pin 

De Philips MASTER PL-C 2 Pin is een compacte fluorescentielamp met een tweepinsaansluiting aan de onderkant. Deze lamp is ontworpen voor diverse verlichtingstoepassingen waar een efficiënte en compacte lichtbron vereist is.

De PL-C 2 Pin lamp is verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtopbrengsten, zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van je verlichtingsbehoeften. Deze lampen bieden over het algemeen een goede kleurweergave, wat betekent dat ze de kleuren van objecten natuurgetrouw kunnen weergeven.

Dankzij de compacte vorm kunnen deze lampen gemakkelijk worden geïnstalleerd in armaturen met beperkte ruimte, zoals downlights, plafondarmaturen en wandarmaturen. Ze zijn vaak te vinden in commerciële omgevingen zoals kantoren, winkels, restaurants en hotels, maar ze kunnen ook geschikt zijn voor residentiële toepassingen.

Kortom, de Philips MASTER PL-C 2 Pin is een efficiënte, compacte en duurzame fluorescentielamp die geschikt is voor diverse verlichtingstoepassingen waarbij energiezuinigheid, goede kleurweergave en betrouwbaarheid belangrijk zijn

Productinformatie Philips Master PL-C 2 Pin

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina