Philips MASTERColour CDM-R111 Elite

De Philips MASTERColour CDM-R111 Elite is een hoogwaardige gasontladingslamp die speciaal ontworpen is voor professionele accent- en algemene verlichtingstoepassingen. De lamp biedt een uitstekende kleurweergave en een hoge lichtopbrengst dankzij de Ceramic Discharge Metal Halide (CDM) technologie. De lamp is zeer efficiënt en heeft een lange levensduur, wat het een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze maakt. De Philips MASTERColour CDM-R111 Elite is verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtbundelgraden, zodat deze geschikt is voor diverse toepassingen.

Kenmerken van de Philips MASTERColour CDM-R111 Elite zijn:

  1. Uitstekende kleurweergave: de lamp heeft een hoge kleurweergave-index (CRI) van 90, wat betekent dat het licht een zeer natuurlijke kleurweergave heeft en kleuren zeer nauwkeurig worden weergegeven.

  2. Hoge lichtopbrengst: de lamp biedt een hoge lichtopbrengst in verhouding tot het verbruikte vermogen, wat zorgt voor heldere en levendige verlichting.

  3. Lange levensduur: de lamp heeft een lange levensduur van maximaal 12.000 uur, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden en de onderhoudskosten worden verlaagd.

  4. Milieuvriendelijk: de lamp is zeer efficiënt en heeft een laag energieverbruik, wat betekent dat het minder belastend is voor het milieu en minder energiekosten met zich meebrengt.

  5. Gebruik van CDM-technologie: de lamp maakt gebruik van de Ceramic Discharge Metal Halide (CDM) technologie, wat zorgt voor een hogere lichtopbrengst en een langere levensduur in vergelijking met traditionele halogeenlampen.

  6. Geschikt voor professionele verlichtingstoepassingen: de lamp is ontworpen voor gebruik in professionele accent- en algemene verlichtingstoepassingen waar hoge prestaties en betrouwbaarheid vereist zijn.

  7. Verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtbundelgraden: de lamp is verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtbundelgraden, zodat deze geschikt is voor diverse toepassingen.

  8. 111mm reflector: de lamp heeft een diameter van 111mm en is speciaal ontworpen om te worden gebruikt in armaturen met een R111 reflector.

Productinformatie Philips MASTERColour CDM-R111 Elite

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina