Gasontladingslampen

Gasontladingslampen hebben gedurende de gehele levensduur een constant lichtniveau en een perfecte kleurweergave. De gasontladingslamp produceert een sprankelend helder wit licht met een hoge kleurweergave-index. De gasontladingslamp gold als een energie zuinige lichtbron maar is inmiddels achterhaald door de komst van LED verlichting. Gasontladingslampen worden voornamelijk nog toegepast ter vervanging van een defect exemplaar, en wanneer het armatuur waar deze in geplaatst is niet vervangen kan worden. Voor een korte uiteenzetting van de verschillende Philips en Osram uitvoeringen, klik op Lees meer:

Lees Meer
  • De CDM-T lamp is de meest gebruikte gasontladingslamp en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De standaard CDM-T lamp geeft veel licht en verbruikt relatief weinig energie. Echter is er wel een verbeterde versie op de markt in de vorm van de CDM-T Elite. Deze gasontladingslamp heeft een hogere lichtsterke, langere levensduur en betere kleurweergave dan de CDM-T. Heeft u veel versproducten in uw zaak? Gebruik dan de CDM-T Fresh. U zult zien dat uw producten veel beter uitkomen. Mocht u van lichtniveau willen wisselen, dan is de CDM-T Elite lichtbron boost wellicht de lamp die u zoekt. Tevens is de CDM-T lamp verkrijgbaar in een CDM-T Warm uitvoering. Deze is bedoeld voor de woningbranche en bijvoorbeeld slijterijen.
  • De CDM-TD lamp is een gasontladingslamp met dezelfde techniek als de CDM-T lamp. Echter is deze lamp voorzien van een andere aansluiting. Hij wordt voornamelijk toegepast in breedstralende armaturen.
  • CDM-TC lampen hebben dezelfde eigenschappen als de CDM-T lamp, maar door dat deze gasontladingslamp compacter is, kunnen de armaturen kleiner zijn. U heeft de keuze uit de CDM-TC elite, dit is de verbeterde uitvoering is van de CDM-TC. Met de regelbare CDM-TC elite Light boost kunt u het lichtniveau zelf bepalen.
  • Met de CDM-R lamp heeft u een gasontladingslamp waar u zelf de lichtbundel van kunt bepalen. De reflector zit namelijk in de lamp. De CMD-Rmini heeft dezelfde eigenschappen als de CMM-R, maar is kleiner uitgevoerd.

 

Heeft u nog twijfels over de keuze van de juiste gasontladingslamp? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij adviseren u graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 86

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina