Master TL-D Secura

De Philips Master TL-D Secura is gemakkelijk te herkennen door zijn blauwe ringen aan een uiteinde. De Philips TL-D Secura is voorzien van een beschermende coating zodat bij breuk van de TL-buis geen glasscherven en lamponderdelen op uw producten komen. De TL-lamp heeft een Surlyn-coating die UV-licht blokkeert waardoor uw producten beschermt zijn tegen kleurverlies en smaakverlies. De Master TL-D Secura voldoet aan de HACCP-richtlijnen en wordt dan ook veel toegepast in de food sector. De Philips Master TL-D Secura is toe te passen waar lampbreuk schade kan toebrengen aan producten, processen en mensen zoals in de voedingsindustrie, opslagloodsen, gezondheidszorg, farmaceutische industrie, cleanrooms en magazijnen. Denk hierbij ook aan sportzalen.

Kenmerken Philips Master TL-D Secura

Uiteraard hebben deze TL-D Secura lampen een constante kleurweergave van 80-89Ra gedurende de gehele levensduur van 15.000 branduren. U heeft de keuze uit een vermogen van 18, 36 of 58 Watt. De Master TL-D Secura wordt geleverd in de kleurtemperatuur 3000K (warm wit) en 4000K (fris wit). De lichtopbrengst van de TL-D buis is 1300 tot 5000 lumen. De TL-D Secura heeft een lampvoet G13 en is dimbaar.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina