Compact Fluorescentie

Compact fluorescentielampen zijn er in verschillende uitvoeringen. U kunt hierbij denken aan de PL-S, PL-T, PL-L en DULUX-F lampen. Echter verreweg de bekendste compact fluorescentielampen zijn de PL-C lampen. De Philips PL-C lampen worden voornamelijk toegepast in armaturen welke voor algemene verlichting bedoeld zijn. Ook worden deze lampen veel in armaturen onder luifels toegepast. De PL-C lampen zijn er in 2 uitvoeringen. De PL-C 2P en de PL-C 4P.

Compact fluorescentielamp PL-C 2P

De PL-C 2P heeft 2 koperen pinnetjes en is enkel in combinatie met een conventioneel VSA te gebruiken. Deze lamp is leverbaar in 10W, 13W, 18W, en 26W. Tevens heeft u de keuze uit diverse lichtkleuren: 827 extra warm wit, 830 warm wit en 840 fris wit. De gemiddelde levensduur is 10.000 uur.

Compact fluorescentielamp PL-C 4P

De PL-C 4P uitvoering is eveneens in dezelfde wattages en lichtkleuren leverbaar. Echter kunt u deze lichtbron enkel met een elektronisch vsa toepassen. De levensduur is gemiddeld 12.000 uur. Let u goed op dat de wattages van zowel de 2P als 4P uniek zijn. U kunt dus niet van een wattage wisselen. Beide type zijn energiezuinig en hebben een goede kleurweergave.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 112

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina