Inbouwspots

Door de jaren heen zijn inbouwspots altijd al erg populair geweest. Dit komt, omdat inbouwspots mooi verzinken in het plafond. Hierdoor hangen er geen objecten ver van het plafond naar beneden, waardoor het plafond vaak een modern, sjiek of strak uiterlijk krijgt. Door de opkomst van LED is er een grote variatie aan LED inbouwarmaturen verschenen. Daarnaast zijn ook de standaard halogeen inbouwspots nog steeds populair. Dit komt, omdat de halogenen lichtbronnen vervangen kunnen worden door retro LED lichtbronnen. De vervanging naar LED verlichting zorgt ervoor dat u een hoge energie- en kostenbesparing heeft ten aanzien van bestaande inbouwspots zonder LED aansluiting en/of lichtbronnen.

Door de komst van LED inbouwspots en de nog altijd populaire bestaande inbouwspots, is er een grote keuze aan inbouwspots. Dit zorgt ervoor dat er verschillende designs zijn zoals standaard, klassiek, modern, sjiek en nog veel meer. Tevens zijn er verschillende prijsklassen en kwaliteitsniveaus. Daarom hebben wij al deels een selectie voor u gemaakt uit deze enorme keuze aan inbouwspots. Bekijk nu al onze inbouwspots en laat u verrassen door alle mogelijkheden en ruime keuze.

Ook staan wij u graag te woord bij het bepalen van de voor u meeste geschikte inbouwspots. Klik hier om contact met ons op te nemen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1571

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina