Lichtlijnen

Wat zoekt u wanneer u een fabriekshal, magazijn of winkel wilt voorzien van verlichting? Hoogwaardige, maar toch kostenefficiënte en ongecompliceerde verlichting staat dan vast op uw wensenlijst. Deze Lichtlijnen LED voorzien daar in. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze aan lichtsterkten, wattages en soorten uitstraling. Dit biedt u flexibiliteit, kwaliteit en optimaal comfort voor zowel industriële als commerciële toepassingen.

Deze verlichting draagt enerzijds bij aan veiligheid, wat bijvoorbeeld belangrijk is in opslag- en productiehallen. Daarnaast zorgt het voor een aangename lichtbeleving in bijvoorbeeld markthallen, winkels en supermarkten. De toepassing van LED-technologie zorgt daarbij ook voor kostenbesparing.

Door de hoge energie-efficiëntie zijn de lage investeringskosten in korte tijd terugverdiend door de gerealiseerde energiebesparing. Montage is van de lichtlijnen is in de meeste gevallen eenvoudig, dus u bent snel operationeel. Heeft u vragen of zoekt u advies op maat voor de Lichtlijnen LED kunt u direct contact met ons opnemen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren