Lichtadvies

Licht wekt emotie op. Of het nu gaat om een trendy kledingzaak of een statig kantoorpand, ieder pand heeft een eigen sfeer nodig. Om dit te kunnen realiseren is een gedegen lichtadvies onmisbaar. En bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze lichtadviseurs komen graag vrijblijvend op afspraak bij u langs. Ook bent u van harte welkom bij ons op kantoor voor uitgebreid lichtadvies. Maak ook hiervoor telefonisch een afspraak of vul het onderstaande formulier in!

 • Wij laten uw wensen en ons advies samensmelten tot een uitgelicht eindresultaat.
 • Op onze projecten pagina kunt u vast enkele indrukken opdoen.
 • Vult u hieronder uw contactgegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

 • Lichtadvies proces

  Lees Meer

   

  1. U vult het onderstaande formulier in of u neemt telefonisch contact met ons op. Het doel van uw lichtadvies aanvraag kan zijn, omdat u een nieuw pand gaat betrekken, gaat verbouwen of gewoon de mening van een specialist wilt horen.

   

  2. Wij zullen dan langs komen om uw pand/ruimte en wensen te inventariseren. Na het inventariseren laten wij ons advies er op los. Onze medewerkers hebben diverse lichttechnieken bij zich, zodat u precies ziet wat een bepaalde techniek in uw pand doet of juist niet doet.

   

  3. Als de lichttechniek bepaalt is zal de keuze van het armatuur plaatsvinden. Eventueel is het mogelijk dat er een 3D ontwerp voor u gemaakt wordt. U waant zich dan ‘echt’ in uw nieuwe ruimte.

   

  4. Na akkoord van de offerte zal de verlichting worden geleverd en/of tevens gemonteerd.

   

  5. Als alles klaar is en u naar tevredenheid gebruikt maakt van het geheel komen wij graag bij u terug om enkele foto’s te nemen.  Vult u hieronder uw contactgegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.