LED Lampen

LED lampen zijn er in alle soorten en maten, voor vrijwel elke situatie. LED lampen hebben inmiddels een vaste plek in de vervangingsmarkt van lichtbronnen veroverd. U bereikt het beste resultaat door uw halogeenlampen 12V en/of 230V om te zetten naar LED verlichting. Dit zorgt niet alleen voor betere kwaliteit verlichting, maar ook voor een flinke energiebesparing. De belangrijkste redenen om voor een LED verlichting te kiezen zijn:

  • De lange levensduur
  • Het lage energieverbruik

 

Philips LED lampen zijn altijd een goede keuze. Niet alleen omdat het van oudsher hét kwaliteitsmerk in lichtbronnen is; de producteigenschappen zijn ook onderscheidend. Zo is bijvoorbeeld bij de Philips GU10 LED lampen de gehele serie dimbaar. Bent u op zoek naar directe vervanging van verlichting met een E14 of E27 fitting naar LED verlichting? Bekijk dan de E14 en E27 Philips lampen of het E14 en E27 Osram lampen assortiment.

Meer informatie over LED verlichting:
  • Wist u dat u 80% energieverbruik bespaart door uw halogeenlampen te vervangen door LED lampen? Bijkomend voordeel is dat uw lampvervanging tot het verleden behoort. Daarbij is tegenwoordig de kleurweergave van een dusdanige kwaliteit dat er eigenlijk geen verschil meer is met halogeen. Halogeen is veel toegepast in het bedrijfsleven of bij thuis gebruik.
  • Door uw GU10 lampen te vervangen door LED lampen bespaart u direct energie. Het vervangen van de lichtbronnen is daarnaast de komende jaren niet meer nodig door de veel langere levensduur van LED's. Daarbij is uw investering snel terugverdiend. De GU10 standaard wordt veel toegepast in het bedrijfsleven en retail.
  • Als u overweegt uw gloeilampen (in welke vorm dan ook) te vervangen door LED lampen, let dan goed op dat de LED lamp dezelfde lichtopbrengst geeft als de lamp welke u wilt vervangen. Ook bij vervanging van gloeilampen geldt dat een energiebesparing van ongeveer 80% mogelijk is.
  • In winkels worden PAR-lampen nog relatief veel toegepast. Deze weinig energiezuinige lampen zijn goed geschikt om  voor een LED lamp uit te wisselen. U kunt direct veel besparen door PAR LED verlichting toe te passen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 558

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina