LED TL Buizen

Philips LED-buizen zijn energiezuinige vervangers voor traditionele TL-buizen. Deze LED-buizen hebben een lange levensduur en verbruiken minder energie dan conventionele TL-buizen. Philips LED-buizen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten om aan verschillende behoeften te voldoen en zijn ontworpen om te werken met de bestaande armaturen van TL-buizen. Ze bieden een helder en consistent licht en zijn vrij van flikkeringen. Philips LED-buizen zijn ook milieuvriendelijker dan TL-buizen, omdat ze geen kwik bevatten en gemakkelijker te recyclen zijn. Over het algemeen bieden Philips LED-buizen een kostenbesparende en duurzame oplossing voor verlichting in commerciële en residentiële omgevingen.

Hieronder vindt u enkele kenmerken van Philips LED-buizen:

  1. Energiezuinig: Philips LED-buizen verbruiken tot 50% minder energie dan traditionele TL-buizen.

  2. Lange levensduur: Philips LED-buizen hebben een levensduur tot wel 50.000 uur, wat veel langer is dan traditionele TL-buizen.

  3. Milieuvriendelijk: Philips LED-buizen bevatten geen kwik en zijn daarom milieuvriendelijker. Bovendien zijn ze gemakkelijker te recyclen dan traditionele TL-buizen.

  4. Hoge kwaliteit licht: Philips LED-buizen bieden een helder en consistent licht zonder flikkeringen, wat zorgt voor een comfortabelere werkomgeving.

  5. Compatibel: Philips LED-buizen zijn ontworpen om te werken met de bestaande armaturen van TL-buizen, waardoor het upgraden van de verlichting eenvoudig is.

  6. Directe vervanging: Philips LED-buizen zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen extra bedrading of aanpassingen aan het armatuur.

  7. Kostenbesparend: Hoewel de initiële kosten van LED-buizen hoger zijn dan die van traditionele TL-buizen, kan de energiebesparing die ze opleveren de investering op lange termijn waard maken.

Kortom, Philips LED-buizen bieden energiebesparing, een lange levensduur, hoogwaardige verlichting en zijn milieuvriendelijker dan traditionele TL-buizen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 162

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina