MASTER TL-D 90 De Luxe

De Philips MASTER TL-D 90 De Luxe heeft een zeer goede en constante kleurweergave gedurende de gehele levensduur. Uw producten worden met deze TL-lamp natuurgetrouw uitgelicht. De TL-D 90 lamp maakt kleuren op een natuurlijke manier rijk, diep en sterk en zijn daardoor zeer geschikt voor toepassingen die een hoog niveau van kleurherkenning vereisen zoals eerste hulp en behandelkamers in ziekenhuizen en tandartsen. Maar u kunt ook denken aan bloemenwinkels, mode- en warenhuizen, kapsalons, drukkerijen, juweliers en musea.

Kenmerken Master TL-D De LUXE

De Philips MASTER TL-D 90 De Luxe heeft een kleurweergave van 90-100 RA. Ter vergelijking; natuurlijk buitenlicht heeft een kleurweergave van 100 RA. De TL-buis is leverbaar in 18, 36 en 58 Watt. en heeft verschillende lengtes. Doorgaans kunt u stellen dat het wattage gekoppeld is aan de lengte. De TL-D buizen hebben diverse lichtopbrengsten, van 1200 tot 4580 lumen. U heeft de keuze uit meerdere lampkleuren, van 830 (warm wit) tot 865 (daglicht). De levensduur van de TL-D 90 De Luxe is 15.000 branduren. De MASTER TL-D 90 De Luxe heeft een lampvoet G13 en is dimbaar.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina