Philips MASTER LEDtube Mains T5

 

De Philips MASTER LEDtube Mains T5 is een energiezuinige en duurzame vervanging voor de traditionele TL-buis met een T5-formaat. Het is een LED-buis die speciaal is ontworpen voor gebruik in bestaande armaturen met een elektronisch voorschakelapparaat (EVSA) of een elektromagnetisch voorschakelapparaat (EMVSA) dat geschikt is voor T5 TL-buizen.


Deze LED-buis maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie om een helder en efficiënt licht te leveren. Hij biedt een hoge lichtopbrengst en een lange levensduur, waardoor hij een kosteneffectieve oplossing is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De MASTER LEDtube Mains T5 is verkrijgbaar in verschillende lengtes en vermogensniveaus om aan verschillende verlichtingsbehoeften te voldoen.


Een van de belangrijkste voordelen van de Philips MASTER LEDtube Mains T5 is het lage energieverbruik. Deze LED-buis verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele TL-buizen, waardoor hij kan bijdragen aan energiebesparing en lagere energiekosten. Bovendien heeft de LED-technologie een lange levensduur, waardoor de onderhouds- en vervangingskosten worden verminderd.


Deze LED-buis is eenvoudig te installeren en kan direct in bestaande armaturen worden geplaatst, mits deze geschikt zijn voor T5 TL-buizen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het voorschakelapparaat van het armatuur compatibel is met de MASTER LEDtube Mains T5 om de beste prestaties en levensduur te garanderen.


Over het algemeen biedt de Philips MASTER LEDtube Mains T5 een energiezuinige, duurzame en gemakkelijk te installeren oplossing voor het upgraden van verlichtingssystemen die gebruikmaken van traditionele T5 TL-buizen. Het zorgt voor helder, efficiënt en langdurig licht, waardoor het een goede keuze is voor diverse toepassingen in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

 

 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina