DecaLED High Power ES111

De DecaLED High Power ES111 is een krachtige LED-lamp die speciaal is ontworpen voor accentverlichtingstoepassingen. Het is een energiezuinige vervanging voor traditionele halogeenlampen en biedt helder, gericht licht met een uitstekende kleurweergave.

De ES111-lamp heeft een kenmerkende vorm met een diameter van 111 mm, vandaar de naam. Het is een GU10-lamp, wat betekent dat hij gemakkelijk kan worden geïnstalleerd in GU10-fittingen. Deze fittingen zijn veelvoorkomend in spots en downlights.

De DecaLED High Power ES111 maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie om een hoge lichtopbrengst te leveren met een laag energieverbruik. Het biedt een brede stralingshoek en kan worden gedimd om de gewenste sfeer te creëren. Bovendien heeft het een lange levensduur, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd.

Met betrekking tot de specificaties varieert de lichtopbrengst afhankelijk van het specifieke model, maar over het algemeen biedt de DecaLED High Power ES111 een helder en krachtig licht, met kleurtemperaturen die meestal variëren tussen warm wit en neutraal wit. Het vermogen kan ook variëren, maar ligt meestal tussen de 7 en 15 watt.

De DecaLED High Power ES111 is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het verlichten van winkels, tentoonstellingsruimtes, musea, restaurants en andere commerciële en residentiële ruimtes waar accentverlichting gewenst is. Het biedt een hoge mate van flexibiliteit en stelt gebruikers in staat om de verlichting aan te passen aan hun specifieke behoeften.

Over het algemeen staat de DecaLED High Power ES111 bekend om zijn duurzaamheid, energie-efficiëntie en heldere verlichting. Het is een populaire keuze voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige accentverlichtingsopties.