Philips PL-C Xtra 2P

De Philips PL-C Xtra 2P is een compacte fluorescentielamp die vaak wordt gebruikt in professionele toepassingen zoals kantoren, winkels en openbare gebouwen. Hier zijn enkele algemene kenmerken van de Philips PL-C Xtra 2P:

  1. Lampvorm: De Philips PL-C Xtra 2P is een gebogen lamp met twee pinnen aan de basis. Het heeft een compact formaat en is ontworpen om in armaturen te passen die specifiek zijn ontworpen voor PL-C lampen.

  2. Efficiëntie: Deze lamp maakt gebruik van efficiënte fluorescentietechnologie, waardoor het een hoge lichtopbrengst kan leveren met een laag energieverbruik. Dit maakt het een energiezuinige keuze voor verlichtingstoepassingen.

  3. Kleurtemperatuur: De Philips PL-C Xtra 2P is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waaronder warm wit (2700K), koel wit (4000K) en daglicht (6500K). Dit stelt gebruikers in staat om de gewenste lichtsfeer te kiezen op basis van hun behoeften en voorkeuren.

  4. Toepassingen: De Philips PL-C Xtra 2P wordt vaak gebruikt in downlights, wandarmaturen, inbouwarmaturen en andere soortgelijke armaturen. Ze zijn geschikt voor algemene verlichtingstoepassingen waarin een heldere en efficiënte lichtbron vereist is.

 

Omschrijving PL-C Xtra 2P

De Philips PL-C Xtra 2P is een compacte fluorescentielamp met een gebogen vorm en twee pinnen aan de basis. Het is ontworpen voor professionele verlichtingstoepassingen waar efficiëntie en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Deze lampen bieden een goede lichtopbrengst en een lange levensduur, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in kantoren, winkels, openbare gebouwen en andere commerciële omgevingen.

De PL-C Xtra 2P-lampen maken gebruik van fluorescentietechnologie, die zorgt voor een efficiënte omzetting van elektrische energie naar licht. Dit resulteert in een energiezuinige verlichtingsoplossing, waardoor zowel kostenbesparingen als milieuvriendelijkheid mogelijk zijn.

Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waaronder warm wit, koel wit en daglicht. Hierdoor kan de gewenste lichtsfeer worden gecreëerd, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren van de gebruiker.

De Philips PL-C Xtra 2P-lampen zijn ontworpen om te passen in armaturen die specifiek zijn ontworpen voor PL-C lampen. Ze worden vaak gebruikt in downlights, wandarmaturen, inbouwarmaturen en andere soortgelijke toepassingen waar een heldere en efficiënte verlichting vereist is.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina