MASTER TL-D ECO

De Philips MASTER TL-D Eco levert dezelfde lichtopbrengst als een MASTER TL-D Super 80, waarbij hij minder energie verbruikt dankzij het gebruik van specifieke fosforen en een speciale gasvulling. De MASTER TL-D Eco lamp is de enige T8-fluorescentielamp die meer dan 10% energie bespaart in bestaande armaturen met een conventioneel elektromagnetische VSA. Uiteraard rekenen wij de besparing in uw situatie graag samen met u uit. Toepassingen van deze TL-lamp zijn in eerste instantie scholen, kantoren, overheidsgebouwen en ziekenhuizen. Maar u kunt ook denken aan de detailhandel, industrie en supermarkten.

Kenmerken Philips Master TL-D ECO

De Philips MASTER TL-D Eco is leverbaar in 16, 32 en 51 Watt. met respectievelijk een buislengte van 590mm., 1200mm. en 1500mm. De TL-D buizen hebben diverse lichtopbrengsten, van 1225 tot 4800 lumen. U heeft de keuze uit de lampkleuren 830 (warm wit), 840 (fris wit) en 865 (daglicht). De levensduur van de TL-buis is 12.000 branduren met een conventioneel VSA en 17.000 branduren met een HF elektronisch VSA. De MASTER TL-D Eco heeft een lampvoet G13 en is dimbaar.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina