Neem eens een kijkje bij ons binnen

Over Lucky Light

Lucky Light Projectverlichting B.V. is al sinds 1999 actief in de verlichtingsbranche. Door de jaren heen is Lucky Light inmiddels een begrip in Nederland als het gaat om verlichting voor bedrijven. Wij leveren dan ook veel verlichtingsproducten en verlichtingsoplossingen aan het bedrijfsleven, retailers en installateurs. Daarnaast bedienen wij sinds een aantal jaar ook de particuliere verlichtingsbranche. Ons doel is om voor iedereen oplossingen te bieden op het gebied van verlichting. Om dit te kunnen verwezenlijken leveren wij enkel hoge kwaliteit producten, hebben we een ruim assortiment en zijn we deels voorraadhoudend, om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Dit doen wij met een team van 11 medewerkers, waarvan 7 specialisten op het gebied van verlichting, met gezamenlijk ruim 100 jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Bent u niet op zoek naar verlichtingscowboys, maar naar een gerenommeerd bedrijf, met kwaliteitsproducten voor u thuis, uw winkel of bedrijf*? Dan bent u bij Lucky Light aan het juiste adres!

*Lichtadvies op locatie geldt ENKEL voor bedrijven! Bent u particulier? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op voor uw vragen.


Waarom Lucky Light?

  • Wij geven advies op locatie
  • Wij zijn voorraadhoudend
  • Bijna altijd de goedkoopste
  • U kunt bijna alles per stuk bestellen
  • En natuurlijk uitstekende service en goede kwaliteit


Wie zijn wij?

Lucky Light Projectverlichting B.V. is een groothandel in verlichting en verlichtingstechniek. Onze naam is inmiddels in heel Nederland een begrip. Tevens doen wij steeds meer zaken in België en Duitsland. Maar wie zijn wij nu precies?

Lees Meer

Ons professionele team bestaat uit 11 medewerkers en 4 parttimers. Onze directie bestaat uit 2 enthousiaste mensen, die iedere dag hard meewerken op de werkvloer.

Op de binnendienst hebben wij 4 medewerkers die u iedere werkdag met raad en daad oplossingen kunnen bieden en uw orders keurig verwerken.

In ons magazijn hebben wij 2 ervaren mensen staan die zeer zorgvuldig met de pakketten omgaan, zodat u het vaak al een dag later, middels onze bezorgingspartner GLS aangeboden krijgt.

Op onze administratieafdeling hebben wij 2 dames werken die er voor zorgen dat alle voorkomende administratieve taken snel worden afgehandeld. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen naar onze klanten.

Ook hebben wij dagelijks 3 man op pad om onze klanten op de werkvloer te voorzien van een deskundig advies.

Wat uw klant ook wenst, voor een goed advies bent u bij Lucky Light Projectverlichting B.V. aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!


Wat doen wij?

Lucky Light Projectverlichting B.V. is een groothandel in verlichting en verlichtingstechniek. Onze doelgroep is voornamelijk het bedrijfsleven, installateurs en de retail. Maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. Maar wat doen wij nu precies?

Lees Meer

Wij verkopen vrijwel alles wat met licht en verlichting te maken heeft. Denk hierbij aan lichtbronnen, armaturen, complete armaturen met lichtbronnen en aansluitmateriaal zoals; dimmers, kabels, drivers, hoezen, rails, trafo’s e.d. LET OP: wij hebben geen showroom, enkel een paar demoproducten. Dit komt door ons uitgebreide assortiment. Mocht u vragen hebben over producten, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Ook staan wij u graag ter woord over een vrijblijvend lichtadvies. Dit kan zowel telefonisch, als via e-mail. Natuurlijk kunt u ook persoonlijk bij ons een kijkje komen nemen op ons kantoor in Apeldoorn voor advies of vragen.

Bij lichtprojecten is het ook mogelijk dat één van onze buitendienstmedewerkers bij u op bezoek komt en u advies op maat geeft en/of een lichtplan maakt. Dit heeft als groot voordeel dat uw klant kan zien wat een bepaalde techniek daadwerkelijk uitstraalt. En niet onbelangrijk wat een bepaalde techniek ook juist niet doet.


Geschiedenis en Toekomst Lucky Light Projectverlichting B.V.

Lucky Light Projectverlichting B.V. is in 1999 opgericht in het kleine dorpje Wenum Wiesel, op een steenworp afstand van Apeldoorn. In de eerste jaren van ons bestaan hebben wij onze focus grotendeels gelegd op het leveren van lichtbronnen aan de retailmarkt.

Lees Meer

Om naamsbekendheid te verkrijgen is er in de begin jaren veel geïnvesteerd in het verzenden van mailingen (internet, dat toen nog in de kinderschoenen stond). Door onze goede service, kwaliteit en communicatie, groeide de naamsbekendheid en ons klantenbestand. Mede hierdoor was ons pand in het gehucht Wenum Wiesel al snel te klein. Doordat wij steeds meer voorraad in ons kleine magazijn nodig hadden en wij er ook iemand op de boekhouding bij kregen, was meer ruimte dus welkom. In 2003 zijn wij dan ook verhuisd naar het industrieterrein Apeldoorn Noord.

In dit pand van 900m2 zitten wij nog steeds naar volle tevredenheid. In de loop der jaren is onze focus naast het leveren van lichtbronnen ook komen te liggen op het leveren van armaturen, de daarbij behorende lichtplannen en het geven van lichtadvies. Tevens zijn wij anno 2016 ook erg toegankelijk voor particulieren. Wij leveren namelijk niet alleen uw standaard lichtbronnen en armaturen, maar ook moeilijk verkrijgbare producten. Daarnaast staat de goede kwaliteit van onze producten nog net zo hoog in het vaandel als in onze begin jaren!


Om onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn versturen wij 2x per jaar onze brochure met daarin een groot deel van ons assortiment en hebben wij een eigen website. Deze laatste bestaat uit een uitgebreide webshop, waarin producten gemakkelijk en snel (her)bestelt kunnen worden. Daarnaast hebben wij een eigen Facebook pagina. Hierin voorzien wij iedereen die zich aanmeld van informatie over Lucky Light Projectverlichting B.V. en onze nieuwste producten. Tevens informeren wij u van belangrijke trends en informatie binnen de verlichtingsbranche. Meldt u dus vandaag nog aan!

Door onze online aanwezigheid vinden ook steeds meer particulieren Lucky Light. Ook u als particuliere klant helpen wij graag, bij de zoektocht naar de juiste en goede verlichting.

Al met al kunnen wij zeggen dat wij in 18 jaar tijd gegroeid zijn tot de volwaardige en betrouwbare partner in de verlichtingswereld. Ons doel is dan ook om de komende jaren onze kwaliteit op peil te houden en samen met u de stap te maken naar 100% led verlichting.


Openingstijden bali:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 12.15 en van 12.45 t/m 17.00

*Onze webshop is 24/7 voor u geopend!


Grotere kaart weergeven